БСП няма да подкрепят комисията за имунитетите

NetNews

БСП няма да подкрепят комисията за имунитетите

Снимка: БГНЕС

БСП ще гласува „против“ създаването на парламентарна комисия, която да разглежда поисканите от главния прокурор депутатски имунитети.

Още по темата

9 юни 2023 22:36

11

9 юни 2023 11:58

185

Това обяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

„Намираме я за скривалище за заподозрени за престъпление, за пазене взаимно между ПП и ГЕРБ от един прозрачен и справедлив процес. Много е интересен аргументът, че прокуратурата развявала бухалка. Да напомним, че не прокуратурата развява бухалка, а съдът. Реформа в съда не предстои, а само в прокуратурата. Аргументът, че прокуратурата развява бухалка не е сериозен“, добави Нинова.

Тези, които незаконно арестуваха Бойко Борисов, сега му пазят гърба. Много е шокиращ факта, че само ПП и ДБ са се подписали за тази комисия, няма подпис от ГЕРБ. Очевидно ПП и ДБ искат да пазят Борисов, сигурна съм, че ГЕРБ ще гласуват „за“, за да пазят Кирил Петков“, обяви Нинова и обяви, че няма да подкрепи премахването на фигурата на главния прокурор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

МВР проверява привърженици на "Възраждане", които саботираха филм и нахлуха в бар в София

Министерството на вътрешните работи (МВР) е започнало проверка във връзка с действията на привърженици на „Възраждане“, които в събота саботираха прожекция от София Прайд Филм Фест и нахлуха в магазин за бира в София. Това съобщи в. „Сега“ в сряда. От пресцентъра на СДВР са потвърдили пред медията, че по […]