Българка гримира Парис Хилтън

NetNews

Едва на 22 г., Ана Горанова завладява света на макиажа в Ню Йорк. 22-годишна талантлива българка гримира световноизвестни личности от Холивуд, една от които е самата Парис Хилтън. Най-незабравима за Ана Горанова ще остане работата ѝ с богатата наследница, с която се среща в 4 ч. сутринта в нейния апартамент в Ню Йорк. Тогава Ана е част от екип гримьори и коафьори, които трябва да подготвят Парис за участие в телевизията.

"Парис беше много дружелюбна с нас, още като пристигнахме, поръча закуска и кафе. Дори прие да я снимаме, за да се рекламираме после в социалните мрежи . нещо, което много звезди не ни позволяват", разказва за срещата си нашенката.

Момичето заминава с родителите си за Щатите едва на 6 г.,започвайки да учи в местно училище в опит да постигне мечтата си да стане балерина. Но животът ѝ определя друга съдба.

Години по-късно сред българската общност късметът среща Ана с друга българка, която вече е утвърден артист зад океана – Катя Какламанова. Тя забелязва таланта на Ани, която от дете гримира съученичките си, както и прави сценичен грим на своите приятелки, и решава да ѝ помогне в света на гримьорството. Отивайки в университет, Ана започва по-сериозно да гримира и много бързо започва да прилича клиенти. С много труд, упоритост и хъс нашето момиче успява сама да наложи името си като звезден гримьор. Въпреки крехката си възраст Ана вече има две участия на Седмицата на модата в Ню Йорк, писа в. "България Днес".

Кариерата ѝ продължава да се развива стремглаво нагоре за кратко време, като получава възможност да гримира дами от риалити формата "Истинските домакини", което представя живота на най-богатите жени в Америка. Сред известните ѝ клиенти са певицата и актриса Ленън Стела, както и много близка приятелка на моделката Кайли Дженър. За да може да бъде винаги на разположение за дамите, багажникът в колата на Ана е превърнат в подвижна гримьорна. Преди да се отдаде изцяло на страстта си да гримира, Горанова преподава балет и гимнастика в българско училище в Ню Йорк за 2 години, но се отказва завинаги от тази професия заради макиажа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Важно решение за селекцията в Левски

Треньорският щаб на Левски ще прави сериозно проучване на новите футболисти, които ще подсилват отбора занапред, съобщава Gong.bg. Станимир Стоилов държи да бъдат привличани играчи с класа, които имат дисциплина на и извън терена. Компромиси няма да бъдат правени с никого. Това е и причината Левски да не се подсили […]