Важните новини във ФАКТИ на 24.08.2022 г.

NetNews

Пореден #Газwithme протест пред президентството

Пореден протест под надслов #Газwithme се провежда пред президентството в София. Демонстрантите изразяват несъгласието си с евентуално започване на преговори с „Газпром“ от служебното правителство, съобщава БНТ.

„Кинтекс“ поиска министър Стоянов да даде отговори за действията си, докато е ръководил ВМЗ-Сопот

Оръжейната компания „Кинтекс“ призова служебният министър на икономиката Никола Стоянов да даде публични отговори на обвиненията по действията си, докато е ръководил ВМЗ – Сопот.

Пеканов: Неморално е да се поддържат търговски отношения с Русия

Приемам критиката, че моментът не е добър за търговски отношения с Русия и може би не е морално, но виждаме, че и други страни го правят. Това каза в предаването „Лице в лице“ по бТВ вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов.

Земетресение край Стражица

Днес е регистрирано земетресение с магнитуд 3,3 по Рихтер в района на град Стражица. По данни на Националния сеизмологичен център към НИГГГ-БАН, събитието от 16,03 часа българско време е с епицентър на 230 км от град София.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

„Левски на Левскарите“: Уведомиха ни за сериозни структурни, управленски и финансови проблеми в клуба

Сдружение „Левски на Левскарите“ излезе с официално съобщение след провелата се снощи 4-часова среща между ръководството, спонсорите и феновете на клуба, подчертавайки добре познатите проблеми. „На състоялата се среща с ръководство и генерален спонсор, привържениците на Левски бяха информирани за постигнатото през последната година, както и за сериозни структурни, управленски […]