Ваклинов: Когато 52% от населението не вярва, че COVID съществува – това е резултатът

NetNews

„Реално „Възраждане“, които са пословични с най-ярките си антизападни традиции те потребяват свободата на словото, което е едно от най-големите достижения на Западната демокрация, за да сеят дезинформация и руска пропаганда, което е страховита ирония. Дали трябва да се дава трибуна на дезинформацията и руската пропаганда – мисля, че не, но ние в нашето предаване решихме да покажем тяхната интерпретация“. Това заяви журналистът Боби Ваклинов в предаването „Честно казано“ с Люба Кулезич по Телевизия Евроком.

„Докато взимах интервю с Костадинов ПР-ката му ме снима със собствения си телефон и направиха едно видео, като го пуснаха. Аз дори помолих ПР-ката да ми даде друга гледна точка понеже с една камера е малко статично“, шегува се Ваклинов.

„Той може „Рубльов“ да е. Доста усърдно работи да изпълва със съдържание прозвището си“, добави той.

„Смятам, че когато имаме общество, в което 52% от населението вярва, че COVID не съществува, а една трета от българите не четат научна информация – това е резултатът … „Възраждане“ и Костадинов са едни от най-гласовитите рупори на руската пропаганда, но той не е единствен. Стефан Янев афишира новата си партия. Когато го попитаха къде ще се ситуира, той отговори, че „тя ще милее за България“, допълни журналистът.

Той припомни, че изказването на Стефан Янев, че не са необходими допълнителни войници на НАТО е било публикувана на руското посолство.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Асен Генов: Радев е руски актив

Не казвам, че Радев е агент на КГБ, но той е руски актив. Това заяви влогърът Асен Генов от „Контракоментар“ в предаването „Честно казано“ с Люба Кулезич по Телевизия Евроком. „Актив е такава форма на квазиагентура, която е удобна и полезна и в даден момент може да бъде стимулирана да […]