Валенсия излъга като гост Севиля

NetNews

Отборът на Валенсия се наложи над Севиля с 2:1 като гост в двубой от първия кръг на испанското футболно първенство. И трите попадения паднаха през второто полувреме на мача, предава БТА.

Муктар Диакаби отбеляза първия гол за гостите от Валенсия в 60-ата минута, а девет по-късно мароканският нападател на Севиля Юсеф Ен-Несири изравни за 1:1.

Домакините останаха с човек по-малко заради директния червен картон на французина Лоик Баде в 81-ата минута на срещата. Той фаулира откъсналия се в атака Уго Дуро.

Гостите се възползваха от численото си превъзходство и в 88-ата минута влезлият като резерва 20-годишен испанец Хави Гера донесе победата с 2:1 за Валенсия. Пак Дуро имаше ключова роля в ситуацията, асистирайки за попадението на Гера.

На вратата на Севиля бе мароканският национал Ясин Буну, който е спряган за един от вратарите, към които Реал Мадрид има интерес след контузията на Тибо Куртоа.

Президентът на Севиля Пепе Кастро заяви, че клубът не е получавал никакво запитване за Буну от Реал. „Нямаме никакви оферти за Буну от друг отбор“, каза той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кирил Вътев откри ловния сезон: Бракониерите да са в затвора, а не в регистъра

Министърът на земеделието и храните Кирил Вътев откри в събота сутринта ловния сезон за пернат дивеч в държавното горско стопанство „София“ – до Ловна хижа квартал „Челопечене“. |“Да пожелаем наслука на ловците, да спазват всички мерки за безопасност и да завърши ловният сезон без нито един инцидент“, каза Вътев. Има […]