Валентич: Ако искаме да играем в Европа, трябва да играем по-добре

NetNews

Треньорът на Ботев (Пловдив) – Азрудин Валентич остана доволен от равенството, което отборът му спечели при гостуването на ЦСКА, предаде Топспорт. Така „канарчетата“ се класираха за бараж за място в европейските турнири

„Трябваше да играме без напрежение и нерви. При ЦСКА ситуацията е странна. Това се отрази и на моя отбор. След началните 15-ина минути започнахме да играем по начина, по който искахме.

Всички мислят за това да спечелим плейофа, но аз мисля да продължим по правилния път. Ако искаме да играем в Европа, трябва да играем по-добре.

Много е сложно за нас да не играем 13 дни, но никой не ни е пиутал. Съобразяваме се с програмата. Само тренировки не са ни достатъчни. Взехме точка и това ни беше достатъчно. Имахме доста футболисти, които висят с картони, това афектира и на схемата.

ФК ЦСКА 1948 и Берое са два много добри отбора, но имат различен стил на игра. Ние ще сме домакини, а Ботев е силен домакин. Ще бъде страхотно да се завърнем на „Христо Ботев“. Там играем с различна увереност, но аз искам да играем по-добре като гост“, каза Валентич.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Най-малко 12 души са били убити при руски бомбардировки срещу Северодонецк

Най-малко 12 души са били убити днес, а 40 ранени при руски бомбардировки срещу град Северодонецк, в Източна Украйна, който е почти напълно обкръжен от руските сили, съобщи областният управител на Луганск Сергий Гайдай, цитиран от Франс прес. Руснаците „започнаха да бомбардират сутринта областния център по безразборен начин с тежки […]