Ваня Григорова склонна да приеме офертата на БСП за кметските избори, но иска трудещи се в листите

NetNews

„В момента се водят разговори за коалиция за явяване на БСП на местните избори. Да, тези разговори се водят и с мен. Въпросът е кога ще се разберат партиите в тази коалиция – не бих говорила от тяхно име. Ляво обединение застана зад моята номинация за кмет на София. Аз настоявам в евентуална общинска листа да има представители на трудещите се. Както казва Димитър Манолов – няма как това да се случи чрез свободен транфер – аз съм синдикалист, аз съм представител на синдикатите”. Това заяви икономическият съветник на КТ „Подкрепа” Ваня Григорова в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Според нея ключови сектори трябва да бъдат представени в столичния общински съвет.

„Когато критикуваме държавната администрация, трябва да знаем, че проблемът винаги е политически – тези, които правят структурите, формират заплатите”, каза Григорова.

Скоро може да се очаква напрежение от изпитващите бъдещите шофьори. Инспекторите могат да изпитват по една група само, предупреди тя. „Ще бъде намален контролът по пътищата – за тези, които превозват хора, както и за превоза на дърва. До това напрежение се стигна след като тези служители от години алармират, че заплатите им са ниски. От 3-4 г. те настояват да се върне старата структура на 28 областни дирекции, които да не се контролират толкова лесно. Тогава ще бъде много по-трудно един човек от МС да нареди свободен коридор на няколко области”, обясни Григорова.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Биби Рекса се раздели с гаджето си, не харесвал лицето ѝ след напълняването (ВИДЕО)

Певицата Биби Рекса е споделила на феновете си в Лондон „емоционално“ признание за връзката си с Киан Сафари. Преди да изпълни „Atmosphere“, певицата помолила зрителите да ѝ „помогнат“, според E! News. „Току-що преживях раздяла, така че може би ще стана малко емоционална“, обясни 33-годишната изпълнителка с номинация за „Грами“, преди […]