Ван Дам подари на любовницата си луксозна кола за 100 бона (СНИМКИ)

NetNews

Американският актьор от белгийски произход Жан-Клод Ван Дам купи на украинската си любовница луксозно возило, струващо над 100 хиляди евро, съобщава украинския портал "Страна.ua". Известно е, че 60-годишният актьор е женен за спортистката Гладис Португес, но има извънбрачна връзка с Алена Каверина от Кривой Рог повече от десет години. Ван Дам подари на засуканата украинка „Mercedes-Benz GLE“, който ще влезе в продажба едва през 2021 година. В момента луксозният автомобил се предлага само за VIP клиенти на немския автомобилен производител.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alena Kaverina (@alenak705)

В профила си в Инстаграм Каверина публикува снимки, на които гордо позира до гореспоменатата тъмносива кола. Според изданието, Ван Дам подарявал на любовницата си дрехи и аксесоари на луксозни марки, бижута, както и пътешествия по света.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alena Kaverina (@alenak705)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Багери на брега в Китен! Изсечени са дървета!

Къща се строи буквално на брега на Китен. Изсечени са дървета, багери копаят огромен изкоп. Липсва информационна табела, посочваща кой е инвеститорът. Кадрите, на които се вижда разорания бряг, разгневиха социалните мрежи. Burgas24.bg се свърза с автора на снимките Мара Капитанова. Жената разказва, че е останала потресена от видяното. Кметът […]