Васил Терзиев: Ще видите, че освен да печелим, можем и да управляваме- прозрачно, без райони и хора „втора ръка“ (ВИДЕО)

NetNews

„Ще водим много активна борба с корупция, злоупотреби и клиентелизъм. Ще работим за интересите на всички, ще бъда кмет на всички софиянци – и на тези, които ме подкрепиха и на тези, които не ме“. Това каза новият кмет на София Васил Терзиев пред журналисти, цитиран от bTV.

„Когато стартирахме кампанията, обещахме няколко неща. Казахме, че ще се борим за кметското място – изпълнихме го. Казахме, че ще се борим за много убедително представителство сред районните кметове – постигнахме го. Казахме, че ще се борим и за стабилно представителство в общинския съвет. Дори с всички активни мероприятия и безобразия, които се сътвориха ние имаме колкото втория и третия, взети заедно общински съветници. Предстои по-трудното нещо – да докажем, че освен да печелим избори, можем и да управляваме – достойно и прозрачно“, заяви Васил Терзиев. Той обеща да работи за принципно и прозрачно управление на столицата.

„Без райони и хора „втора ръка“, без малки хора. Ние вярваме в хората с големи мечти и градът ще им дава възможност да ги реализират. Винаги ще се водим от няколко основни принципа – винаги публичният интерес да бъде над всичко, да въвличаме гражданите и бизнеса в решенията, активната комуникация не само до изборите, но и след тях, да водим трудните разговори и да не бягаме от тях, хората да повярват в общината, че тя защитава интереса им и работи за тях“, допълни новият кмет на София.
Случи се истинско политическо земетресение в България, каза и Борис Бонев от „Спаси София“

„След 18 години най-сетне столицата на държавата ни ще се управлява по нов, прозрачен, честен, мотивиран и амбициозен начин. Това не е просто победа, а разгромна победа на досегашния модел“, заяви Бонев.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Очаква се последната песен на "Бийтълс" да бъде 18-ият хит №1 на групата (ВИДЕО)

Новата „последна“ песен на „Бийтълс“ е напът да стане 18-ият хит сингъл номер 1 на групата, съобщи ДПА. Парчето Now And Then е написано и изпято от Джон Ленън, а впоследствие по него са работили другите членове на групата. Сър Пол Маккартни и сър Ринго Стар завършват песента десетилетия след […]