Вашият хороскоп за днес, 04.01.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Всяко действие е добре да бъде предхождано от идея, мисъл, цел. Сега тепърва се строи годината. Има много за вършене, така че не разчитайте само на импулсите си, те са за критичните ситуации. Сега просто си представяйте идеалния формат на годината.

Телец

Замисляли ли сте се някога коя е Вашата суперсила. Това е въпрос от детските книжки и филмчета, но всъщност може да се окаже много ценен и в зряла възраст. Потърсете своята суперсила и я използвайте мъдро. Но най-напред се запознайте с нея.

Близнаци

Ако искате да подобрите нещо, трябва да промените начина, по който гледате на него. Нужна Ви е различна гледна точка, щом искате нещо различно и по-добро.

Рак

Дните след дълги празници обикновено са предизвикателни. Трябва да се върнете отново към рутината. Сега е моментът да започнете да правите нещата по нов начин, да си създадете нови правила, нови ритуали. Така можете да сте в пъти по-ефективни.

Лъв

Фокусът на днешния ден са … Другите. Човек и добре да живее винаги се среща с други хора и е важно да намери допирни точки с тях. Опитайте се да ги разберете, доколкото е възможно. Ще направите живота си по-хармоничен.

Дева

Какво ли са ви подготвили звездите за днес? Може би някое ново интересно занимание. Ден, в който да направите нещата по съвършен начин. Ще търсите практическата им страна и тяхната полезност и определено ще я откривате.

Везни

Ще изпитвате вътрешна нужда да създавате, да творите нов, по-красив свят. Сякаш идеите ще Ви засипват или поне желанията. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, позволете си да блеснете със своите знания и умения, а те определено са повече, отколкото предполагате.

Скорпион

ЕМОЦИИТЕ са навигационна система и нищо повече от това. Те са преходни – някои минават бавно, други бързо, вървят по няколко наведнъж, и са инертни. Някои са леки, други тежки. Някои са приятни, други – неприятни. Може да си представите, че сте остров в средата на река, като реката – това са вашите емоции. Ще виждате тези най-отгоре, ако не проявите усилие с намерението да търсите надълбоко. Те текат и отминават, и идват следващите. Един ден за работа с емоциите.

Стрелец

Промените са част от самия живот. Един ден, в който нещата ще се сменят доста бързо. Най-добрият начин да се справите, е да се оставите на течението, да следвате мъдростта на потока и да пуснете контрола. Дали ще успеете да го направите?

Козирог

Благата днес ще са по отношение на комуникациите. Ще намирате лесно и бързо цялата информация, от която се нуждаете, че и в повече. Ще общувате лесно, бързо и ефективно, а при това и бързо ще забравяте всичко. Лек и ненатоварващ ден за вас.

Водолей

Днес ще сте твърде чувствителни към думите и отношението на другите, а това не е във Ваша полза. Просто се опитайте да не приемате лично мненията и изявленията на околните. В крайна сметка те говорят именно за това какви са те, а не какви сте Вие.

Риби

Днес лесно ще се жертвате за благото на другите. Някак с цялото си същество ще усещате от какво имат нужда хората около вас и ще правите всичко, за да им го доставите. Междувременно си задайте и простичкия въпрос – самите вие от какво имате нужда.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вигенин към Трифонов за РСМ: Няма място за импровизации

Снимка: БГНЕС Темата за РСМакедония е сред най-големите предизвикателства. Няма място за импровизации. Това написа зам.председателят на Народното събрание и бивш министър на външните работи Кристиан Вигенин. Коментарът е по повод днешният пост на лидера на ИТН Слави Трифонов по отношение на започването на преговори за членство на РСМ в […]