Вашият хороскоп за днес, 11.08.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Време за спортни занимания и какво по-подходящо място от басейна или край морето. Водните процедури са изключително полезни. Не прекалявайте с емоционалните изблици.

Телец

Зависимостта ви от други хора може малко да ви поизнерви, но като цяло ще постигнете онова, към което сте се устремили. Не проявявайте прекалена мнителност към колегите си, не е толкова наложително.

Близнаци

Денят ви предлага добри възможности за срещи. Постарайте се да не закъснявате, от голямо значение е за бъдещите ви отношения с дадения човек. Пазете си нервите.

Рак

Днес може да сте малко по-раздразнителни от обикновено. Бъдете внимателни в това състояние как боравите с ножове и разни други остри и режещи предмети. Бройте поне до 5 преди да направите някое сразяващо изказване.

Лъв

Ще сте доста активни и борбени. Днес неприятностите могат единствено да ви амбицират, вместо да ви стреснат. Все пак не поемайте необмислени рискове, бъдете разумни.

Дева

Денят е доста сложен в емоционално отношение. Лесно ще ви ядосват, а това ще се отрази пагубно на работата ви. Опитайте да сте по-хладнокръвни и не се обвинявайте за всяка несполука.

Везни

Денят изглежда доста обещаващ за вас, не пропускайте възможностите, които ви се откриват. Пътешествайки ще се чувствате най-добре, дано да имате този шанс.

Скорпион

Старайте се днес да запазите душевното си равновесие. Не са изключени резки промени в настроението, ако се наложи потърсете услугите на психотерапевт. Но при всички случи една баня ще ви подейства добре.

Стрелец

Интелектуалните занимания са тъкмо за вас днес. Общуването и най-вече пътуванията ще ви подействат чудесно. Започнете деня си с малко дихателни упражнения или разходка на свеж въздух.

Козирог

Ден, точно като за вас. Предизвикателства няма да ви липсват, но не действайте импулсивно и прибързано. Ден, в който ще ви хрумват гениални идеи, които за околните може да изглеждат налудничави.

Водолей

Днес ще имате възможност да се насладите на многобройни приятни моменти с представители на вашето семейство. Не пренебрегвайте интимната си половинка, тъй като проявеното от вас безразличие може да ви навлече неочаквани главоболия. Финансовото ви състояние ще се съхрани непоклатимо.

Риби

Подходящ момент да докажете на околните добрите си чувства към тях, бъдете по-вежливи и не се стремете непременно да спорите. Внимавайте с шегите, може да се окажете в неловко положение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Велев: Енергетиката ни е затънала до гуша в кал

Вчера най-големите работодателски организации поискаха оставката на ръководството на Министерството на енергетиката, на Българския енергиен холдинг и на ТЕЦ "Марица изток 2". "Нетърпима е ситуацията и ако в кратки срокове не получим оставки – ще има протести. Ситуацията е напълно ненормална. Не става дума за обикновена глупост и некадърност, а […]