Вашият хороскоп за днес, 18.08.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вие и другите, това е темата днес. Внимавайте много, печалбата идва при онези хора, които си сътрудничат, а не при тези които се сражават на всяка цена. Сражавайте се с принципи, не с хора.

Телец

Днес ще трябва да се справите с безброй дребни задачи. Хубавото е, че после ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа и поне за малко ще има ред в нещата ви.

Близнаци

Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.

Рак

Опората винаги е емоционална, а емоционалното винаги е субективно. Просто се опитайте да погледнете нещата отстрани, без да се осъждате или обвинявате. Обичайте това, което е, останалото не ви помага по никакъв начин.

Лъв

Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

Дева

Днес ще се чувствате, меко казано, странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. В същност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.

Везни

Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.

Скорпион

Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Стрелец

Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.

Козирог

Едва ли някой ще остане изненадан от черногледството ви, но за да сме честни трябва да кажем, че днес няма да е без основание. При добра подготовка за кризисни ситуации, каквато вие несъмнено имате, няма никакъв проблем.

Водолей

Бъдете себе си. Днес се поставете в центъра на собствения си свят и наблюдавайте. Откривайте вселената, която сте и не позволявайте на другите да нахълтват с кални обувки във вашия свят. Оставете другите сами да научат уроците си.

Риби

Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нито един от полицаите не е свидетелствал, че протестиращите са били зверски бити

Раните на битата и впоследствие снимана от полицията Цвети по време на протестите, са от падания, получени от бутаницата между протестиращите. Тази теза са застъпили полицаи, които са свидетелствали в подкрепа на колегите си биячи по време на дисциплинарното производство срещу тях. За показанията им научи "Фрог нюз" от трите […]