Веселин Стойнев: При такова поведение на политиците сигурно няма да е далеч денят, в който агитките ще ги погнат и тях

NetNews

„Никой не знае какво се случва. Този цирк с кворума и с прегласуването, с разкрачените процедури, вече наистина никой нищо не разбира. Сега разбрахме, че самото управляващо мнозинство или малцинство иска оставката на вътрешния министър. Хората са абсолютно ошашавени. От всички страни в политическия сектор се работи за абсолютен развал на държавата и за тотално разкапване. Футболното насилие снощи беше друг аспект на същото“, коментира журналистът Веселин Стойнев в „Преди всички“ по БНР. Според него вчерашният погром в София има политическо измерение. ГЕРБ и ДПС се опитват да свалят правителството, без да си цапат ръцете. ПП-ДБ се опитват да отместят конфликта, искайки оставката на вътрешния министър – опитват се да разтоварят политическата криза с трасиращи куршуми по фланга, допълни Стойнев.

„От една страна тече неистово желание на ГЕРБ и ДПС да се покажат по-големи евроатлантици от ПП-ДБ, от друга стигаме до смешни обяснения, като на Десислава Атанасова вчера – сякаш с един шалтер се управляват руския и неруският петрол“, отбеляза Стойнев по темата с дерогацията.
„Тече борба за приватизацията на „Лукойл“ и много апетити и интереси има, които трябва да бъдат скрити по някакъв начин. Като управляващи ПП-ДБ нямат интерес цените по бензиностанциите да скочат заради тридневната дерогация на Делян Добрев и да станат 5 лева. Тогава правителството ще падне и без вот на недоверие.“

При такова поведение на политическите сили сигурно няма да е далеч денят, в който агитките ще ги погнат и тях, посочи Стойнев, според когото публиката е „отвратена“ и има „тотална загуба на смисъл“ в българската политика.

„Толкова тежка вече стана тази некоалиция, тази сглобка, че не остават и 5% време и енергия това управление да работи. Ако то през цялото време ще се занимава с това как да не падне от власт, или как да падне, но друг да е виновен, то наистина няма смисъл от него“, обобщи в заключение Веселин Стойнев.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Евроинс България с изцяло нов корпоративен уебсайт за онлайн продажби и обслужване на клиенти

От днес ЗД Евроинс АД (Евроинс България), една от водещите застрахователни компании в България и част част от застрахователната група на Еврохолд – Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), е с изцяло нов корпоративен уебсайт за онлайн обслужване и продажба на застрахователни продукти. Новият уебсайт е с модерна визия, много нови […]