Вечеря в ресторанта на „Salt Bae“ Нусрет струва 320 хиляди лева (СНИМКА)

NetNews

Една вечеря в ресторанта на известния турски ресторантьор Нусрет Гьокче, известен като Salt Bae, струва 319 785 лева. Това стана ясно от снимка, публикувана в Инстаграм профила на ресторанта – Nusr-Et, пише novini.bg.

„Качеството никога не е скъпо“, пише под снимка на сметка от заведението на Гьокче в Абу Даби.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Сметката е 615 065 дирхама, което възлиза на 319 785 лева. От нея става ясно, че 800 мл. вода струват 215 лева, а един коктейл мохито е около 94 лева. В ресторанта може да се почерпите с порция пържени картофи за 94 лева, локум за 2030 лв. и баклава за 3041 лева.

Касовата бележка предизвика негативни реакции в коментарите.

„Има хора, които не могат да си позволят никаква храна. Трябва да се засрамиш и да изтриеш тази снимка“, пише потребител в социалната мрежа Инстаграм. „160 000 евро? Това е нелепо. Има толкова деца по света, които гладуват“, възмущава се друг коментиращ.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Легендарен футболист и голмайстор почина след тежко боледуванe

На 64-годишна възраст след тежко боледуване е починал един от легендарните футболисти на Хебър (Пазарджик) през 70-те и 80-те години наминалия век – Малин Малинов. Тъжната новина съобщи синът му Ангел Малинов, който е бивш състезател на Хебър и Шумен, пише „Марица“. Малин Малинов е роден на 21.11.1958 г. в […]