Вирус покоси двамата централни бранители на Франция преди финала срещу Аржентина

NetNews

Френският национален отбор продължава да търпи сериозни поражения от атмосферните условия в Катар, като този път ESPN съобщава, че двамата централни бранители на тима – Рафаел Варан и Ибрахима Конате, са били покосени от вирус само 48 часа преди финала срещу Аржентина.

Източникът на телевизията твърди, че симптомите при защитника на Манчестър Юнайтед са по-леки, докато тези при този от Ливърпул са го накарали да прекара целия ден в хотелската си стая.

Дидие Дешам по-рано каза, че са взети мерки, за да се ограничи разпространението на болестта из тима му, след като бе потвърдено, че Дайо Упамекано и Адриен Рабио са болни. Те пропуснаха полуфинала срещу Мароко.

„В Доха температурите спаднаха леко, а климатиците не спират да работят през цялото време“, оплака се националния селекционер след успеха в предходния етап.

Упамекано и Рабио междувременно са по-добре вече и се очаква да бъдат на разположение за Дешам в неделя.

Припомняме, че преди началото на турнира Франция трябваше да се откаже от услугите на Пол Погба, Н’Голо Канте, Карим Бензема, Преснел Кимпембе и Кристофър Нкунку, а в последствие Люка Ернандез получи тежка контузия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Световната банка създава фонд в подкрепа на Украйна

Световната банка обяви създаването на многодонорски доверителен фонд, целящ да подкрепи правителството на Украйна, за облекчаването и последващото възстановяване на страната от продължаващата война. „Доверителният фонд за помощ, възстановяване, реконструкция и реформа на Украйна (URTF), управляван от Световната банка, ще осигури координирано финансиране и механизъм за подкрепа, за да помогне […]