Времето днес, прогноза за петък, 11 август: Предимно слънчево, температурите леко се повишават

NetNews

Минималните температури днес ще останат без съществена промяна – между 11° и 19°, но максималните слабо ще се повишат и ще бъдат между 26 и 31 градуса, предаде БНТ.

Ще преобладава слънчево време, а превалявания не са изключени в североизточните и в планинските райони. Ще духа слаб, в Източна България, както и на морския бряг, умерен северен вятър.

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието с повече облаци в сутрешните часове. Максималните температури ще бъдат от 26 до 29 градуса. Температурата на морската вода е 22°-25°, а вълнението на морето ще отслабне.

И в планините ще преобладава слънчево време. Сутринта ще бъде мъгливо, а след обяд на отделни места, главно в Рило-Родопската област, е възможно да превали. Ще духа слаб до умерен северен вятър, а температурите и там слабо ще се повишат.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Байдън поиска от Конгреса над 13 млрд. долара спешна помощ за отбрана на Украйна

Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън поиска от Конгреса да предостави повече от 13 млрд. долара спешна помощ за отбрана на Украйна и допълнителни 8 млрд. долара за хуманитарна помощ до края на годината, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Пакетът включва 12 млрд. долара за попълване на федералните […]