Времето днес, прогноза за понеделник, 17 юли: Код жълто за горещо време в цялата страна

NetNews

Код жълто за максимални стойности между 34° и 39° е в сила от днес вече в цялата страна, предаде БНТ. Ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността отново в планинските райони от Западна България. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток.

Слънчево ще се задържи времето по Черноморието, в комбинация със слаб до умерен вятър с посока от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 29° и 32°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

И в планините ще преобладава слънчево време. В следобедните часове в масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са от 21° до 27°, в Банско – 33°.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Убиха двама мъже при стрелба в ресторант в полския град Познан

Двама мъже са загинали при стрелба в ресторант в центъра на полския град Познан, съобщи местната полиция, цитирана от Асошейтед прес, предаде БТА. Говорителят на полицията в Познан Анджей Боровяк заяви, че инцидентът е станал в градината на хотелски ресторант на улица „Свети Мартин“ в Стария град на Познан – […]