Времето днес, прогноза за четвъртък, 28 декември: Слънчево, ще духа слаб вятър

NetNews

Днес ще е предимно слънчево, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология, предаде БТА. Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще е слаб, в много райони ще стихва и сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена.

Преобладаващите минимални температури ще са между 0° и 5°, в София – около 1°, а максималните ще са предимно между 10° и 15°, в София – около 10°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб, след обяд до умерен. Максималните температури ще бъдат 11°-13°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра – около 7°.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

28 декември 2002 г. В София показно е разстрелян бившият главен военен прокурор Николай Колев

На 28 декември 2002 г. вечерта прокурорът от Върховна административна прокуратура Николай Колев се прибира в дома си край „Пирогов“ и освобождава охраната си. Минути по-късно той излиза отново на улицата вече по анцуг и маратонки, тъй като е установил, че батериите на дистанционното за телевизора са изтощени, припомня narod.bg. […]