Връщат и Драгомир Димитров като зам.-областен управител на Ямбол

NetNews

Със заповед от служебния премиер Гълъб Донев, от петък – 12 август, за заместник-областен управител е назначен отново Драгомир Димитров, съобщиха от Областна администрация – Ямбол. Той встъпва в длъжност от днес – 15.08.2022 г. Драгомир Димитров отново бе заместник на Георги Чалъков и при предишните два служебни кабинета на Румен Радев от 2021 г. (периода май 2021 г. – февруари 2022 г.).

От началото на юли тази година до сега, той бе назначен за директор на дирекция „Други дейности в икономиката“ в община „Тунджа“.

Драгомир Димитров е „магистър“ по специалността „Счетоводство и контрол“ от ВУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново. В периода 2004-2007 г. бе секретар на община Ямбол при кмета Кирил Тодоров. В продължение на две години 2007-2009 бе главен секретар на Областната управа при правителството на тройната коалиция с премиер Сергей Станишев. Следват години в частния сектор до месец май 2021 г., когато бе назначен от служебния премиер Стефан Янев за заместник-областен управител на Ямбол.

Сега, в новия служебен кабинет на президента Радев, отново е върнат в областната управа, като заместник – отново на Георги Чалъков, областен управител. Миналата година в администрацията имаше двама зам.-областни – Д. Димитров и Светослав Стоев. Засега, заместникът ще е само един.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хотелиерите в стрес

Противоречиви отзиви пристигат от българското Черноморие това лято. Туристическият бранш не е единодушен в оценката си за сезона. Някои го определят като слаб, други пък са доволни, като отчитат немалък ръст на туристите. Но всички са категорични – войната в Украйна, неизвестността и инфлацията правят невъзможно всяко планиране, а и […]