В Левски отново го закъсаха за пари

NetNews
В Левски отново го закъсаха за пари

Снимка: lap.bg

Футболистите на Левски пак са на прага на тримесечен цикъл без да получат заплати.

Подобна е ситуцаитята и със служителите и персонала на клуба. Последно на играчите били преведени възнагражденията за октомври, пише „Тема Спорт“.

А с наближаването на февруари ще станат три поредни месеца без пари. На “Герена”са наясно, че при затваряне на този цикъл от три месеца всеки от футболистите може много бързо да разтрогне договора си с Левски по вина на клуба и да отиде някъде, където ще получава редовно заплатата си.

От ръководството нямат послания от играчи, които смятат да предприемат подобни действия, но пък съществуват притеснения, че всяко търпение си има граници.

Подробности и още новини за Левски четете в Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Страда ли Ямбол от високи сметки за ток – оказа се дълбоко пазена тайна

Общините в България пропищяха от високите декемврийски сметки за ток. Масово кметове се оплакват от двойно и дори тройно нарастване на разходите, наричат новите сметки „ужасяващи”. Много от общините бяха принудени да прибягнат към непопулярни мерки – режим на улично осветление (като Смолян, Стралджа, Болярово и кой ли още не). Други, като Пловдив, водят преговори с електроразпределителните дружества за разсрочване на плащанията. Дори заплашиха, че ако няма отстъпки, просто няма да си платят, защото иначе не могат да покрият текущите социални разходи. Община Созопол пък директно писа на финансовия министър Асен Василев да се вземат мерки на държавно ниво и излязоха с предложение общините като административни структури да бъдат върнати отново към регулирания пазар на ел. енергия.
колаж кметът на Ямбол и снимка от улично осветление нощем