Ганаец си вкара два гола, за да прецака черно тото (ВИДЕО)

NetNews

Ганайски футболист умишлено си вкара два автогола, за да провали нагласен за точен резултат мач в местното първенство. Хашмин Муса от състава на Интер Алайс разкри, че преди началото на срещата от последния кръг срещу Ашанти Голд чул, че двубоят щял да завърши 1:5 с цел “черно тото”.

Всичко вървяло според плана до 0:5, когато изведнъж съперникът спрял да атакува. Тогава обаче Муса изненадал всички с два автогола в рамките на четири минути за крайното 0:7.

“Аз не одобрявам такива практики и затова обещах на треньора, че ако ме пусне в игра, ще проваля договорката”, разкри Муса. Наставникът, който явно също е бил против случващото се, наистина пусна въпросния състезател като резерва в началото на второто полувреме. “После всички съотборници ме поздравиха за смелостта”, горд е самият Муса.

Засега всички футболисти и треньори твърдят, че не знаят за никаква договорка, но от записите прави впечатление, че защитниците и вратарят на Интер целенасочено оставят противника да вкара четвъртия гол.

Междувременно Футболната федерация на Гана сезира местната прокуратура, която е започнала разследване.

Own Goal Inter Allies defender Hashmin Musah deliberately scores an own goal in their week 34 game against Ashantigold. He scored two own goals in the game. pic.twitter.com/LlzD8V3nAL

— Shaban Mohammed (@ShabanMo9) July 19, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Случаите на заразени с коронавирус в Токио се увеличават

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Токио положителните случаи за COVID-19 са 71. От ден на ден броят на заразените расте въпреки строгите мерки за сигурност, прилагани от японското правителство не само за спортисти, но и за цялото олимпийско семейство. Този понеделник бе обявено, че чешкият състезател по […]