ГЕРБ разследва: Проверяват седалището на бившата фирма на шефа на НАП (СНИМКИ + ВИДЕО)

NetNews

ГЕРБ инспектира седалището на фирмата, която Румен Спецов е продал на малоимотно лице. По думите им фирмата е на Данаил Николов, който е закупил от Спецов, който е дългогодишен приятел на служебния финансов министър Асен Василев. Това е седалище на фирма, която има годишен бюджет от 6 млн. и задължения в размер 1,5 млн. лева. Това заявиха Тома Биков и Александър Иванов на живо от страницата им във Фейсбук.

В позиция до медиите НАП отрича, че новият изпълнителен директор на агенцията Румен Спецов участва в управлението на фирми или че е продал дружество със солидни задължения към хазната.

Такива информации се появиха вчера в медии и в социалните мрежи след обявяването на назначението му. Публикация за фирмата с данъчни задължения излезе в Bird.bg.

Спецов е излязъл от фирмите си, след като през 2018 г. е получил статут на постоянно пребиваващ в Дубай, където отива заради професионалните ангажименти на съпругата си, става ясно от позицията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Актуалните въпроси в строителството и иновациите

Международна конференция за дигитализацията и кръговата икономика, кръгла маса за сградните паспорти, иновативни продукти. Това са някои от акцентите на съпътстващата програма на изложение Архитектурно-строителна седмица, което ще разгърне професионалната си платформа от 16 до 19 юни. Изложението ще предостави възможност отново за срещи на живо с представители на компании […]