Германци „тръшнаха“ iD.Buzz на земята и добавиха големи джанти

NetNews

Германската тунинг компания Prior Design показа своя първи тунинг пакет за електрическия бус ID.Buzz. Тунинг специалистите са разработили специален бодикит, който добавя допълнително извивки към формата на буса и разширява неговата стойка. Заедно с това електрическия модел получава и по-агресивна визия благодарение на нови спойлери.

Германците са се обърнали към Rotiform за джантите със затворен дизайн, които при двуцветната версия продължават бялата линия в долната част. Бусът е свален повече към земята, вероятно с помощта на въздушно окачване, което да бъде повдигано при движение.

Към момента проектът е на база концепт, но вероятно съвсем скоро ще видим и серийна версия на някое от бъдещите изложения за тази година. Това не е първият Volkswagen с който се заемат от компанията, така, че ще очакваме да видим и още проекти в електрическото бъдеще на марката.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Задържаха Дани Алвеш по обвиненията в сексуално нападение

Бразилската легенда на футбола – Дани Алвеш, бе арестуван днес в Барселона, информират La Sexta TV и La Vanguardia, цитирани от Reuters. Бившият национал на „Селесао“ е обвинен в сексуално нападение в нощен клуб около новогодишните празници. Първоначално той отказваше коментар след появилите се слухове, а след това заедно с […]