Гешев: Обявявам война на престъпността

NetNews

„Аз ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливост. Високо оценявам подкрепата на гражданите на град Шумен в усилията на всички, които искат да решат проблема с престъпността. Обявявам война на престъпността“.

Това заяви главният прокурор Иван Гешев по време на среща с гражданите от Община Шумен, предаде БГНЕС. По думите му само с общи усилия – на правоохранителните органи, на институциите, на гражданите и на гражданското общество, могат да доведат до резултата, който очакваме – справедливост и да не убиват и дрогирани нашите деца и близки.

Гешев каза, че бил на страната на гражданите:

„Прокуратурата е на ваша страна и ще направим всичко, което е необходимо, за да има справедливост за всеки отделен български гражданин“, каза той.

Главният прокурор съобщи още, че вече ще се провеждат регулярни срещи между прокурорите и гражданите на всеки град и ще се направи всичко възможно да бъдат решени дори и най-дребните проблеми, които може да реши българската прокуратура.

„Проблемите са последствия от сериозни причини, надявам се с общи усилия – моите, на институциите и на гражданското общество да решим причините“, отбеляза той.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Путин допусна огромна и чудовищна грешка

Няма смисъл да обсъждаме какви ги е наговорил отново Путин. Плочата му отдавна се изтърка: „кризата на Запада“, „в Украйна беше извършен преврат“, „неоколониализъм“, „традиционни ценности“, „ние искахме мир“ – списъкът с шаблони може да бъде продължен. Но ако се махне плявата, смисълът на всички негови речи е един: Русия […]