Двама от Берое в неизвестност

NetNews

Двама от футболистите на Берое – Абел Анисе и Стийв Траоре, вече няма да са част от тима на старозагорци. “Заралии” ще прекратят договорите им, след като и двамата не са се присъединили навреме за подготовката и все още са в неизвестност за клуба.

„Футболистите Абел Анисе и Стийв Траоре все още не са се присъединили към подготовката на „Берое“. Както бе обявено, първият получи два дни допълнителна почивка, но не се завърна и след договорената дата.

Клубът направи опити да се свържат с Анисе и Траоре, но те са в неизвестност. Поради така стеклите се обстоятелства, ръководството ще предприеме съответните действия за прекратяване на договорните взаимоотношения и с двамата играчи по тяхна вина“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Калин Сърменов се подигра на Ники Илиев заради абсурдна сцена в "Ботев"

Филмът за Ботев на Максим Генчев се „радва“ на особено голям интерес, но далеч не заради възторженото му приемане от страна на аудиторията. Критиката към филма е по-засилена и от предишния му филм за Левски. Много критици се изказаха негативно за филма, който преди броени дни бе излъчен по националната […]