Дейвид Хей вижда някои проблеми в тренировъчния лагер на Тайсън Фюри

NetNews

Тайсън Фюри е считан за абсолютен фаворит във втория мач-реванш с Дионтей Уайлдър, но бившият световен шампион Дейвид Хей не е убеден, че сънародникът му е провел пълноценна подготовка за двубоя.

„Според мен, Фюри не успя да проведе възможно най-добрия си тренировъчен лагер и смятам, че това ще му изиграе лоша шега, ако боят загрубее. Анди Лий (братовчед и треньор на британеца) не взе участие в лагера, както бе за втория мач, така че доста неща не са както трябва в тим Фюри. Това не ме изпълва с увереност, че ще може да повтори представянето си от предния път. Мисля, че ще видим един много по-различен двубой“, каза Хей пред Metro.

Ветеранът от друга страна смята, че прогнозите за край на кариерата на Уайлдър са прибързани и всяко подценяване би могло да коства титлата на Фюри.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Момеков: Лекарството срещу COVID ще обхване най-сивата група

Лекарството на „Мерк“ срещу Covid-19 ще бъде първата възможност за тепария, насочена към най-сивата група пациенти – тези, които се лекуват в домашни условия. Това обясни пред БНР проф. Георги Момеков, председател на Българското научно дружество по фармация. "За хората, които са се разболели, ще бъде чудесно. Ако това лекарство […]