Делото за изнасилване срещу Люк Бесон е пред закриване

NetNews

Френските следователи са готови да закрият делото за изнасилване, по което е заподозрян известният кинорежисьор Люк Бесон, съобщава в. "Депеш", цитиран от Епицентър. Изданието предава, че в края на февруари съдията е уведомил обвинението и защитата за намерението да бъде прекратено по-нататъшното разследване на случая. На страните е било предложено да изкажат мнението си по въпроса. Адвокатът на актрисата, обвинила в изнасилване 62-годишния Бесон, заяви, че е "повече от учуден" от намерението на следователката, която досега не била разпитала неговата клиентка, нито пък е провела очна ставка. Понастоящем адвокатът предприема действия в тази насока, за да бъдат проведени споменатите процедури. През месец май 2018 година стана известно, че 28-годишната актриса Санд ван Рой се е обърнала с жалба срещу Бесон в един от парижките комисариати. Тя го обвини в изнасилване. По нейните думи инцидентът е станал по време на срещата ѝ с режисьора в хотел "Бристол", който е разположен в близост до Елисейския дворец.

Според показанията на актрисата режисьорът ѝ бил сипал наркотик в чая и след като изгубила съзнание, била изнасилена. Но взетият тогава токсикологичен анализ от жената се оказал отрицателен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Знаете ли кои приложения „крадат“ най-много от личните данни на потребителите?

Съвсем наскоро Apple изиска от разработчиците на приложения да посочат настройките на политиката за поверителност със съобщение за данните, изисквани от клиентите за контрол на тяхната дейност. Използвайки тази информация, предоставена в App Store и Mac App Store, анализаторите на pCloud съставиха списък с програми и ги подредиха по ред […]