Делян Пеевски: Суеверен съм и не искам да коментирам промените в Конституцията преди третото четене

NetNews

Изчистихме много неща с колегите, смятам, че всичко е наред, но нека все пак гласуваме утре на трето четене, каза в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски след като депутатите приеха на второ четене промените в Конституцията, съобщи БТА.

Пеевски допълни, че е суеверен и не иска да коментира преди окончателното приемане на текстовете в основния закон. На въпрос дали промените съответстват на концепцията, която трите формации – ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС, са имали в началото, когато са били внесени измененията, Делян Пеевски отговори утвърдително.

По повод напускането на залата от страна на ИТН и „Възраждане“, Пеевски отказа да коментира поведението им, но каза, че всичко, което се е случило вчера и днес, е било достатъчно за българските граждани. Според него „Възраждане“ служи на чужди сили. Това за мен не е българска партия, каза още Делян Пеевски.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Протести срещу изборни измами в Сърбия

Няколкостотин привърженици на сръбската опозиция се събраха снощи пред Републиканската избирателна комисия в Белград. Според тях парламентарните избори и местните избори в Белград са били фалшифицирани, съобщиха сръбските медии. Членовете на Републиканската избирателна комисия (РИК) в Сърбия напуснаха сградата, в която се намира РИК, половин час след полунощ. Студентите, присъствали […]