„Демократична България на две колела“ акостира в Ямбол

NetNews 1

В горещия петък на 25 юни, Ямбол бе домакин на инициативата „Демократична България на две колела“. В националната мотообиколка участват два мотоциклета и микробус. Те акостираха в центъра на града, където бе обособен пункт за срещи и разговори с граждани. Екипът бе посрещнат от водача на ямболската листа на „Демократична България“ Веселин Калановски, чийто автомобил също носи бранда на коалицията.

„Посланието на националната ни обиколка е свободата, която е в основата на кампанията ни тази година, заяви организаторът на инициативата Даниел Неделчев, който е част от листата на обединението в 24 МИР в София. „Борим се за свобода и равенство на всички граждани пред закона. Политическият вятър духа в платната на ДБ. Ямбол е четвъртата ни спирка, тук, както и на другите места, които посетихме се вижда, че хората се чувстват много по-свободни и са готови да отвоюват обратно държавата”, каза още той. Според Неделчев „Демократична България“  има огромния шанс и потенциал да стане трета политическа сила.

Тази мотообиколка показва, че за нас няма по-малки и по-големи градове, всяко място, където живее и един български гражданин, е важно за нас, категорична бе Веселка Христамян от листата на коалицията в Ямбол. Тя допълни, че основното послание на кампанията е „Свобода, законност, модернизация” и че ще се постараят то да стигне до всеки човек в региона.

 Свободата е необходимост, но в последните 12 години повечето българи усетихме как изчезва. Искаме да си я върнем обратно, както и да върнем самочувствието на българските граждани”, заяви водачът на листата Веселин Калановски. През деня той, заедно с доброволци на „Демократична България“ демонстрираха как се гласува машинно със софтуера за симулация, разработен от “Ти броиш”.

Следващата дестинация на екипа е Бургас. На път към него, тази вечер, групата ще поспре на плажовете в Росенец и Алепу. Финалът на обиколката е в София на 3 юли.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “„Демократична България на две колела“ акостира в Ямбол

  1. Когато организират пред изборна кампания с магарешки двуколки се обадете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха 17-годишния радикалист, заплашил да подпали синагога във Варна

17-годишен варненец е задържан от криминалисти на областната дирекция и колегите им от Трето РУ, съобщиха от МВР. На 23 юни, около 17.25 часа бил подаден сигнал за засечено съобщение през интернет приложение със заплаха за палеж на местната синагога. В резултат на предприетите незабавни оперативни действия, разследващите влезли в […]