Джанет Джексън продава емблематични лични вещи на търг

NetNews

За да зарадва феновете си за рождения си ден на 16 май, певицата Джанет Джексън е дала окончателно съгласието си да продаде на търг повече от хиляда свои лични вещи, свързани с четиридесетте ѝ години на сцената, съобщи електронното издание на "Гардиън".

Звездата, продала повече от 185 милиона записа, остава единствената жена в историята със седем парчета от един албум в топ пет на музикалните класации. Преговорите за търга, огласени още в началото на годината от аукционна къща "Джулиън", са приключили успешно и тридневният търг ще започне на 14 май в Бевърли хилс, предава БТА.

Изложба с костюми и вещи на певицата може да бъде разгледана от феновете ѝ в продължение на пет дни в заведението "Хард рок кафе" в Лондон от 19 април, преди колекцията да бъде преместена в Ню Йорк и след това в Лос Анджелис, непосредствено преди търга.

Сред лотовете на търга са булчинската рокля на Джанет Джексън от тайната ѝ сватба с танцьора Рене Елизондо младши през 1991 г., нейни бижута, и дори мебели. На търга ще се предлагат още костюми, носени от певицата по време на турнета и при снимането на клиповете на песните "Control", "Nasty" и "What Have You Done For Me Lately", както и футуристичният ѝ тоалет от клипа на "Scream" – дуетът ѝ с брат ѝ Майкъл Джексън.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мая Манолова: Няма да има лов на вещици, но ГЕРБ да си вземат "калинките"

„Цел номер 1 е изваждане на мутрите – не само на главните мутри, но и на всички, които ги обслужваха! С тях не може да има коалиция“. Това бяха първите думи на Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“, изказани от парламентарната трибуна. Като първа стъпка пък тя оповести търсенето […]