Джейми Фокс за медицинските тревоги: Минах през ада, но се завръщам (ВИДЕО)

NetNews

Американският актьор Джейми Фокс обяви във видеоклип, качен в профила му в Инстаграм, че се възстановява от сериозен здравен проблем, но без да се уточнява какъв е той, предаде Асошиейтед прес.

„Преминах през ада…, пътят на възстановяването също има дупки, но се завръщам“, каза носителят на награда „Оскар“, който изглежда видимо отслабнал на видеото с продължителност от 3 минути и 15 секунди. „В състояние съм да работя“, допълва той.

55-годишният Фокс беше приет в болница през април заради състояние, което дъщеря му Корин тогава описа като „медицинско усложнение“, припомня БТА. Самият актьор не разкри какво е наложило хоспитализацията в първите си публични коментари, след като постъпи за лечение.

„Просто не исках да ме виждате в този вид … Не исках да ме виждате с тръбички, които излизат от мен, и да се опитвам да разбера дали ще прескоча трапа“, каза Джейми Фокс, като благодари на дъщеря си, сестра си, на Бог и медицинските специалисти, спасили живота му.

„Преминах през нещо, което си мислех, че никога няма да преживея“, казва Фокс. „От време на време просто се разплаквам … защото беше трудно, бях болен … ,но сега вече съм на крака, така че ще ме видите“, допълни той.

Джейми Фокс е известен с ролите си във филми като „Рей“, за който има награда “Оскар” през 2004 г., „Съучастникът“ и „Джанго без окови“. През 2010 г. е отличен с „Грами“ за песента „Blame It“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ръст от 66% при сделките с имоти

В края на 2022 г. непетролните сектори на икономиката осигуряват 50% от БВП на Абу Даби. В същото време ръстът на сектора на недвижимите имоти възлиза на 17,1%, което се дължи на увеличаване броя на проектите и интереса на международния бизнес към инвестиции в този стратегически сектор. Според доклад на […]