Джокович благодари за подкрепата на хората по света

NetNews
Джокович благодари за подкрепата на хората по света

Снимка: БГНЕС

Новак Джокович благодари на хората „по света“ за подкрепата им откакто драматично му бе отказана виза за влизане в Австралия поради ваксинационния му COVID-19 статут.

„Благодаря на хората по целия свят за продължаващата подкрепа. Усещам я и я оценявам дълбоко“, световният номер 1 в тениса, който е в имиграционен хотел в Мелбърн, написа в Instagram.

Припомняме, че сърбинът получи медицинско изключение за участие на първия за годината турнир от Големия шлем Аустрелиън Оупън. На действащия шампион обаче му бе отказано влизане в страната поради непокриване на изискванията на граничния контрол. Той изчаква решение след обжалването си, което ще бъде обявено в понеделник сутринта.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гърция плаща 400 млн. евро компенсации на високите цени на енергията

Снимка: архив, БГНЕС За януари ще бъдат отпуснати допълнителни 400 милиона евро, които ще покрият значителна част от увеличението на сметките за ток, каза днес гръцкият премиер Кириакос Мицотакис, като обяви правителствена помощ за този месец както за домакинствата и фермерите, така и за бизнеса за справяне с енергийната криза. […]