Джо Байдън с нечуван анти рекорд

NetNews

Президентът на САЩ Джо Байдън има най-ниския рейтинг на одобрение от предишните седем президенти на САЩ, които ще се кандидатират за преизбиране, съобщава изследователската компания Gallup, позовавайки се на данни от свое проучване.

„Байдън ще започне 2024 г. с постоянно нисък рейтинг на одобрение, най-лошият от всеки съвременен президент, който се насочва към тежка кампания за преизбиране“, посочва агенцията.

Рейтингът на одобрение на Байдън е бил 39% през декември, според Gallup. В същото време по време на изборния цикъл рейтингът на одобрение на Доналд Тръмп е 45% (2019 г.), Барак Обама – 43% (2011 г.), Джордж У. Буш – 58% (2003 г.).

По-рано Байдън каза, че е най-ясният кандидат на демократите, победил своя предшественик Доналд Тръмп.

Президентските избори в САЩ са насрочени за 5 ноември 2024 г. Проучванията показват, че Тръмп е явен фаворит на първичните избори на републиканците. Очаква се срещу него да се противопостави настоящият президент на САЩ Байдън. Според социологическите проучвания Тръмп е в добра позиция да спечели през 2024 г.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Риалити звездата взриви мрежата с разкрепостени снимки

Риалити звездата Клои Фери реши да промотира бельо и вероятно себе си с нова импровизирана фотосесия. Тя влезе в ролята на инфлуенсър, за да покаже сексапила си, обличайки нови модели на моден бранд. Разкрепостените снимки, които фенката на Манчестър Юнайтед сподели в профила си в Инстаграм се радват на сериозен […]