Дибала скочи на журналистите и обяви какво се случва около новия му договор

NetNews

След победата на Ювентус над Дженоа с 1:3 като гост, Пауло Дибала даде интервю пред “Sky Sport”, в което отрече информациите, че не е щастлив при “бианконерите” и иска да напусне още през януари. Аржентинската звезда даже отбеляза и красиво попадение в срещата.

“Агентът ми беше в Торино, но никой от клуба не го потърси. Медиите говорят за фалшиви цифри и суми, които аз съм искал. Прекалено много грешни неща се изговориха покрай подновяването ми на договора. Дали искам да остана? Винаги съм го казвал – аз обичам Ювентус! Говоренето за определени цифри в този момент настройва хората срещу мен. Искам да се говори истината!”, добави още Дибала, който откри головата си сметка за първи път от началото на сезона в Серия А.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

15 декември 1853 г. Ражда се Александър Густав Айфел

На 15 декември 1853 г., във френския град Дижон се ражда знаменитият инженер Александър Густав Айфел. Той издъхва на 28 декември 1923 г. в Париж. Между тези две дати той остава в историята с редица свои творби. Едни от знаковите са символите на Париж и Ню Йорк. Символът на Америка […]