Дилов-син: Добре е вотът на недоверие да мине

NetNews

Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син се надява вотът на недоверие да мине. Той определи като „абсурдно“ да се отцепят депутати от ГЕРБ.

„Ако управляващите са умни и те биха искали да мине, ако искат да останат в политиката с малко по-дълъг живот.“

Любен Дилов не знае дали ще им стигнат гласовете, но и слабо се вълнувал от това.

„Ние сме длъжни да вземем отношение към управлението, а какво ще стане, е въпрос на залата“, каза Дилов в отговор на въпрос на News.bg в кулоарите на парламента пред журналисти.

Дилов не коментира отцепването на поредния депутат от ИТН – Кирил Симеонов. Ще има още такива неща със сигурност, очаква Дилов.

Той посочи, че политическата криза я забъркали управляващите, а не опозицията. Към кризите управляващите, поради своята изумителна нескопосаност, прибавиха и политическа криза. Тя трябва да се реши в парламента, а не на улицата, настоя депутатът.

По думите му, протестите не са някаква политическа иновация и припомни, че е имало и по-страшни такива в най-новата история на България.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Проф. Момеков разкри пред ФАКТИ какво е мозъчна мъгла след ковид

Статистиката за болните от коронавирус намалява. Няма мерки, движим се свободно, но дали всичко е приключило. Какво да очакваме есента и какви ще са новите ваксини. По темата говорим с председателя на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков. Ето какво сподели той пред ФАКТИ. – Проф. Момеков, в […]