Димитър Данчев, БСП: Хаосът в здравната криза премина и в икономиката

NetNews

"БСП има готова предизборна програма отдавна, за нас икономиката определено е приоритет, на първо място си остава грижата за хората, нужно е качествено и безвъзмедно здравеопазване, болниците не трябва да са търговски дружества. Пенсиите е нужно да се актуализират и преизчислят. Ще работим за справедлив механизъм за образуване на минимална работна заплата".

Това заяви Димитър Данчев, кандидат за депутат от БСП в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS.

Според него има хаос в управлението на здравната криза и не е ясно кога какво се случва, а план е липсвало и се е създал хаос и в икономиката.

Социалистът е убеден, че в тази ситуация трябва да се подкрепят предприятията с най-голям принос към брутния вътрешен продукт – индустрията, високите технологии, но не бива да се забравят и малките и средни предприятия, като средствата за изпълняване на програмните цели на БСП ще дойдат от ефективна борба с корупцията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова: Образованието няма да е бизнес, здравето няма да се търгува

"БСП за България" откри предизборната си кампания в Пловдив. Водач на листата с кандидати за народни представители от Пловдив – град е лидерът на БСП Корнелия Нинова, следвана от проф. Иво Христов, досегашен червен депутат, предаде NOVA. На трето място е пловдивският социалист Иван Петков. В пловдивската кандидатска листа на […]