Димитър Делчев: Дълго време не ни допускаха до медиите, трябва да покажем кандидатите ни

NetNews

"Кампанията ни разчита на популяризиране на кандидатите ни извън медиите, защото дълго време не сме били допускани до тях".

Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Димитър Делчев, водач на листата за гр. Добрич от "Изправи се! Мутри вън!".

Според кандидат-депутата пътищата са много важни и завършването на "Хемус" е от голямо значение. Той е убеден, обаче, че трябва да се мисли и за други основни проблеми, като здравеопазването, защото трябва да сме готови за една следваща евентуална вълна на заразяване с COVID.

Димитър Делчев заяви, че основна цел при различни обществени поръчки трябва да бъде да спечели най-добрата фирма, а не коя е по-близка до управлението.

Като приоритети на "Изправи се! Мутри вън!" той изтъкна икономиката, чистия въздух, адекватна пътна инфраструктура, но за това е нужно редовно правителство, което да приеме и актуализация на бюджета.

Делчев е убеден, че могат да оглавят различни министерства, както и, че участието им в управление или подкрепа на такова е логично и резонно.

За него най-важно е хората да излязат и да гласуват масово на 11 юли.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Излиза Трансформърс: Възходът на зверовете

Актьорът Рон Пърлман ще участва в новия филм от поредицата ‘‘Трансформърс‘‘, съобщи Empire. Той ще озвучи образът на Оптимус Прайм. Новият филм беше официално обявен. Той носи заглавието ‘‘Трансформърс : Възходът на зверовете‘‘. Антъни Рамос и Доминик Фишбак ще са в главните роли. Това ще е седми филм от поредицата. […]