Димитър Пенев за феновете: Ако имат сили, по 50 грама за наздраве

NetNews

Футболната знаменитост Димитър Пенев, който днес е именяк, поздрави всички футболни фенове. Стратега говори пред bTV и припомни за някои от легендарните отбори на ЦСКА. Докато Пената даваше интервю, мобилният му телефон почти не спря да звъни, като в един момент той дори отговори и получи поздрав в ефира от свой приятел.

„Благодаря на феновете, които са запомнили добре моето име. Имало е ругатни и към нас, когато не сме имали добри резултати на световни първенства. Говоря, когато бяхме футболисти. Моят живот е минал с по-добри впечатления и се надявам, че и привържениците са имали симпатии към моята игра, към моите успехи. Поздравявам ги! Ако имат сили, по 50 грама за наздраве. В другия случай по-слабичко вино в по-голяма чашка – за здравето на българския народ“, каза специалистът, извел националния отбор до бронзовите медали на Мондиал’94.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Да живееш като Бог във Франция: как французите се отучиха да работят

Водопроводчик да си в днешна Франция: идваш, когато решиш, но си винаги добре дошъл. Работиш сам, по възможност на черно, а работа – колкото щеш. Малко силикон тук и там и хоп – сметката е готова. Тази професия отразява като в огледало абсурдните ефекти от френското трудово право, пише в […]