„Диона Наркос“ – така рекламира свое участие хванатата да шофира след употреба на наркотици изпълнителка

NetNews

Диона изуми обществеността с рекламен билборд за свое участие броени дни след като стана ясно, че е шофирала автомобила си под въздействие на наркотици.

Резултатите от кръвните ѝ проби излязоха наскоро, но тя явно няма намерение само да се жалва, че те не отговарят на действителната ситуация.

Вместо това Диона направи от дефекта – ефект, както се казва. И се опитва да си изпише вежди, вместо да остави току така да ѝ извадят очите, по смисъла на популярната поговорка.

Във Фейсбук профила си фолкпевицата е обявила скорошно участие – на 1 февруари, като е заложила на наркотиците, за да привлече вниманието на феновете си.

„Пловдив майна“, пише изпълнителката под поста.

Както се казва, лоша реклама няма, но как ще се развие ситуацията за Диона след положителните ѝ кръвни проби, тепърва ще става ясно. А дотогава тя явно иска да извлече максимално много дивиденти за себе си, пише show.blitz.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Иван Гешев смята, че е отстранен от поста си от Бойко Борисов, който имал лични мотиви

Бившият главен прокурор Иван Гешев настоява бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде разпитан по разследването за взрива, който избухна край колата му на 1 май 2023 г., когато все още беше главен прокурор. Гешев беше уволнен от поста на 12 юни, припомня „Сега“. През декември стана […]