Ди Мария: Говоря много с Меси и му казвам, че най-важно е щастието му

NetNews

Аржентинската звезда на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария заяви, че много би се радвал, ако сънародникът му Лионел Меси реши да облече фланелката на френския клуб през лятото, но добави, че най-важно за "десетката" на Барселона е да се чувства щастлив. Ди Мария каза още, че Меси е "от друга планета", когато става дума за футболни качества.

"От всичко, което съм виждал в цялата ми кариера, мисля, че Лео е от друга планета. Да го имам за съотборник и на клубно ниво би било прекрасно. Но той е в Барселона, има договор. След това ще видим. Говоря много с него и винаги му казвам, че най-важно е щастието му и това на неговото семейство", сподели пред beIN Sports Ди Мария.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да повишим нивата на хормона на удоволствието

Знаете ли на какво дължим своята мотивация, внимание, регулиране на движенията на тялото, усещането за удоволствие? Всичко това се случва благодарение на допамина, който има функциите на хормон и невротрансмитер, пише az-jenata.bg. Допаминът играе много важна роля за правилната функция на бъбреците, сърцето, в регулацията на множество процеси в централната […]