Дневен хороскоп за 30.07.2023 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша. Ако не можете вие да сте боксьорът, поне опитайте да сте спаринг партньор. Все е по-добре от боксова круша.

Телец

Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете. Лошото, че може и да не послушате вътрешния си глас.

Близнаци

Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им. Не е важно как ще го направите, важно е да го направите, а не просто да си мислите, че се забелязва.

Рак

Днес трябва да поемете отговорност не само за онова, което правите, а най-вече за онова ,което сте направили. Не се притеснявайте от критики. Просто бъдете себе си и следвайте мечтите си.

Лъв

Ще ви се наложи да се занимавате с разни странни и непонятни неща, но поне ще ви е интересно. Приемете предизвикателството да се гмурнете в неизвестното, това е шансът ви да погледнете света по нов начин.

Дева

Ще ви теглят екстремните преживявания и заради това може да се забъркате в доста странни ситуации. Хубаво е да проявявате здрав разум от време на време.

Везни

Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес както никога. Освен това имате възможност да задълбочите и усъвършенствате това, което правите. Дерзайте.

Скорпион

Нещата, в които вярвате може да се окажат просто въздух под налягане и това да ви разочарова страшно. Опитайте да видите положителните неща, които носи това разочарование.

Стрелец

Днес ще гледате на познатите неща по нов начин. Онова, което доскоро ви се е виждало сложно, ще се окаже очевидно. Важното е да съумеете да вземете правилните решения след този поглед.

Козирог

Ще се чувствате в страхотна форма, но все нещо ще ви липсва. Лято е-време за ваканция и приключения. Приключвайте по-скоро и тръгвайте за най-вълнуващото място.

Водолей

Информацията, която ще чуете силно ще ви развълнува. Дали ще е приятно или не зависи изцяло от вас. Бъдете готови да понесете отговорността за собствените си решения без да обвинявате когото и да било.

Риби

Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си, за да не се налага после да изпадате в нервна криза, ако не успеете да намерите нещата си.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Атанас Зафиров: Няма съдебна рефрма

„Съдебна реформа няма. Тя се изчерпва с ограничаването на правомощията на главния прокурор и с разделянето на ВСС на две. Всичко останало са абсолютни импровизации и неща, които грам не кореспондират с дневния ред на българското общество. Бихте ли ми обяснили човек с двойно гражданство чии национални интереси защитава”. Това […]