Днес е един от най-тежките и трудни дни на месеца според астролозите

NetNews

Луната е в знак Рак до 07:41 ч. на 18 юли

Луната във водния знак Рак предизвиква цялата гама от различни емоции, още повече, че вечерта предстои новолуние. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. В много от нас живеят заключени много емоции, неподозирайки или отказвайки да признаем тяхното съществуване. През този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар: 29 лунен ден от 05:10 ч. до 21:33 ч. на 17 юли

Един от най-тежките и трудни дни на месеца, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес ще са характерни при много хора силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство, тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте. Избягвайте масови мероприятия. Избягвайте по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Препоръчва се очистване на физическото тяло. Негативната енергия на дома може да се изчисти като обиколите всички стаи със запалена свещ и опушите с благовония. Да се избягват тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните. Добре е да се пие топла вода: тя пречиства както физическото, така и енергийното тяло.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да изяснявания отношения, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Сега това не носи хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности.

Подстригване – категорично не се препоръчва.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Новолуние настъпва в знак Рак в 21:32 ч., с което започва 1-ят лунен ден, който ще продължи до 06:12 ч. на следващия ден, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Как компании от Киргизстан и Казахстан помагат на Русия да заобиколи санкциите

Компании в Киргизстан и Казахстан помагат на Русия да се сдобие с компютри и електронни компоненти, които се използват и в бизнеса, и на фронта. Износът им за Русия е забранен от санкциите. Но търговията с такива стоки между Русия и Казахстан и Киргизстан е нараснала рязко след началото на […]