Днес решават дали ще се преиграе Левски – Хамрун

NetNews

От Левски са в очакване на отговор от УЕФА във връзка с жалбата им. На 99% преиграване на мача с Хамрун няма да има, пише „Тема спорт“.

В събота от „Герена“ разкриха, че са подали искането до евроцентралата, защото румънският съдия Ищван Ковач и помощниците му са „допуснали грубо нарушение, повлияло на резултата от мача“.

От „Герена“ се жалват, че играч на гостите е бил дълбоко в половината на Левски след изпълнение на центъра от малтийците при резултат 1:1. Веднага след това падна гол в мрежата на сините, а срещата влезе в продължения и след това бе решена с дузпи.

Искането на Левски за насрочване на нов двубой с малтийците ще бъде разгледано днес, като ще бъдат изслушани и румънските рефери. Шансовете от евроцентралата да вземат решение за преиграване обаче са изключително минимални. Според хора от системата на УЕФА ще последва единствено наказание за главния рефер Ищван Ковач и бригадата му.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Собственикът на Reebok ще продава обувки на руските пазари

Турският холдинг FLO Retailing ще започне да продава продуктите на своите марки на пазарите Wildberries и Ozon. Това пише вестник „Комерсант“, позовавайки се на източници. Преди това той придоби бизнеса на американската компания Reebok в Русия. Повече от 200 марки спортни и ежедневни обувки ще бъдат в продажба, според представител […]