Доналд Тръмп: Джо Байдън е най-некадърният президент в историята на САЩ

NetNews

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви по време на речта си пред членове на Националната оръжейна асоциация НРА в Харисбърг, Пенсилвания, в събота, че настоящият държавен глава Джо Байдън е „най-лошият, най-некомпетентният и най-корумпираният президент в историята“ на САЩ, предаде „Фокс нюз“.

Тръмп подчерта, че ако той е начело на Белия дом, никога нямаше да се случат събития като войната в Украйна, нападението на „Хамас“ срещу Израел, интересът на Китай към Тайван и настоящата инфлация в САЩ. Освен това той заяви, че ако бъде преизбран, няма да има възможност да се случи Трета световна война.

„Когато бъда преизбран, всяка една атака на Байдън срещу собствениците и производителите на оръжия ще бъде прекратена още през първата ми седмица след връщането ми на поста“, обеща Тръмп.

Той също така потвърди ангажимента си за затваряне на границите и възстановяване на „правото на самозащита“ на американския народ.

В събота Тръмп изрази убеждението си, че ако на Джо Байдън няма да бъдат повдигнати обвинения за разкриване на класифицирани документи, то и на него не трябва да бъдат повдигани обвинения по същото обвинение.

„Ако на него [Байдън] няма да му бъдат повдигнати обвинения, това си е тяхна работа. Но тогава и аз не трябва да бъда обвиняван… Това не е нищо повече от избирателно преследване на политическия опонент на Байдън: мен“, заяви Тръмп по време на речта си пред членове на НРА в Харисбърг, Пенсилвания, в събота.

Специалният прокурор Робърт Хър постанови, че срещу Байдън няма да бъдат повдигани обвинения, въпреки че „умишлено е задържал и разкрил класифицирани материали“. Хър обясни, че доказателствата не установяват „вината на Байдън извън разумно съмнение“ и подчерта неговата „слаба памет“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Образцов гражданин! Британският премиер Риши Сунак е платил над 500 000 лири данъци

Британският премиер Риши Сунак е платил над 500 000 лири данъци миналата година, предадоха световните агенции, като се позоваха на документи, оповестени вчера от „Даунинг стрийт“ 10, пише БТА. Само 6 процента от тези доходи, тоест около 140 000 лири, са от депутатска и премиерска заплата на Сунак. По-съществената част […]