Дрогирано 18-годишно момиче катастрофира в стена на оживен булевард в Ямбол

NetNews

Дрогирано момиче на 18 години се блъсна с колата си в стена на къща в на бул. „Д. Благоев” в Ямбол. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети, съобщава в репортаж кореспондентът на БНТ. Инцидентът е станал в понеделник, 2 януари, още в 9.30 часа. Колата се врязва в постройка, към която има заведение за бързо хранене, малко преди Средно училище „Св. Климент Охридски”.

При инцидента, освен шофьорката, в автомобила са пътували и още двама непълнолетни.

Причината автомобилът да напусне пътното платно се изясняват.  От полицията в Ямбол все още няма публикувана официална информация по случая.

Това не е първата катастрофа в този участък, споделят живеещи в района, включително и собственичката на пострадалата постройка. Според споделеното от тях в репортажа, от май месец досега на това място са станали поне 4 произшествия.

Хората се страхуват да излизат от домовете си и да се движат по тротоара. Те настояват да бъдат предприети мерки.

По случая с катастрофата е образувано досъдебно производство, а живеещите на улицата ще подадат сигнал до общината, за да бъдат взети мерки за обезопасяване на критичния участък.

Материалът е подготвен по репортаж, излъчен по БНТ1, кореспондент Румяна Стефанова.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Йорданка Христова си нае млад личен асистент

Естрадната прима Йорданка Христова наскоро си е наела личен асистент. Напет младеж вече помагал на 79-годишната звезда с всичките ѝ ежедневни задачи срещу заплащане. Младокът изпълнявал ролята на шофьор и возел певицата по ангажименти в столицата. Освен това я отменял в пазаруването, плащането на сметки и всички други дребни задължения, […]