Дъждовно начало на седмицата

NetNews

През първата половина на деня ще има повече слънчеви часове, предаде БНТ. Около и след обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали краткотраен дъжд, на места придружен от гръмотевици. Максималните температури ще са съществено по-ниски, в сравнение с вчера – между 19 и 23 градуса, в София – около 18.

Преди обяд и по Черноморието ще е предимно слънчево. Около обяд ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи от дъжд, по южното Черноморие придружени от гръмотевици. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините облачността ще е значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, над около 2000 метра дъждът ще преминава в сняг.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Определиха правилата за гласуване на хората с увреждания

Право да гласуват с подвижна избирателна кутия в изборите за народни представители на 11-и юли ще имат хората с трайни увреждания, които не могат да напускат дома си и да упражнят правото си на глас в изборно помещение, както и хората, поставени под задължителна карантина или изолация, заради COVID-19 съгласно […]