Дъщерята на Валери от Мизия със смразяващи кръвта думи за убийството му

NetNews

Расте битовата престъпност във Врачанско, твърдят от Окръжната прокуратура. Преди дни хората там бяха потресени от убийство, извършено по жесток и особено мъчителен за жертвата начин. Тялото на 61-годишен мъж беше намерено в землището на град Мизия, покрито с клони, а заподозреният за зверството сам съобщил в полицията, но обяснил, че е станало пътно-транспортно произшествие.

Служителите на реда обаче констатирали, че убитият е умъртвен с множество удари. Това показала и аутопсията. Дъщерята на жертвата – Снежина Димитрова, говори за ужаса. „Търсих баща си през целия ден. Обади ми се негов познат, за да ме попита дали съм се чувала с него, тъй като телефонът му е изключен. Казах, че не съм го чувала и виждала.

Той идваше в Козлодуй да ми помага, защото имам две малки деца. Баща ми не беше конфликтна личност. Имаше диабет и преди 4 години получи мозъчен инсулт. Говорът му беше засегнат. Няма как да си обясня подобна агресия. Допускам, че не всичко е разкрито. След като ми се обадиха да отида в Прокуратурата, в съобщението за смърт прочетох какво се е случило с него и какви са травмите му. Те не могат да бъдат причинени само от побой. Допускаме, че е възможно извършителят да се е гаврил с баща ми след смъртта му. Възможно е дори да е минал с колата през него”, сподели Димитрова пред NOVA. Близките на мъжа настояват за доживотна присъда.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Шварценегер навърши 75 г.

Името му означава „силата на орела“. Като културист носи прякора Австрийски дъб, а в политиката е наричан и Калифорнатор. На сметката си житейска има натрупани 7 титли „Мистър Олимпия“, два пъти е бил губернатор на Калифорния, разписал се е с 83 роли в киното, наскоро стана дядо за втори път […]