Епитропов: Наздраве на всички, които ни оплюха

NetNews

Българският плувец Любомир Епитропов сподели емоциите си, след като ке класира за полуфиналите на 200 метра бруст в Токио, предаде gong.bg. Любомир се класира с време 2.09.68, което е нов национален рекорд за родината ни. "Изключително доволен съм. Можех още повече, но се радвам, че с това време стигнах до полуфинала. За първи път слизаме под 2.10", заяви Епитропов. "Не мисля, че някога ще съм напълно доволен, освен ако не е световен рекорд. Всичко бе съсредоточено в подготовката за 200 м, така че съм доволен. Като цяло се насочих изцяло насам, така че очаквах добро представяне. За мен целта за тази Олимпиада е изпълнена. Всяко предно класиране е добре дошло."

"Благодаря на цялата делегация тук, защото те са единствените, които подкрепят наистина. На всички, които оплюха всички българи на тази Олимпиада, мога да кажа само "Наздраве и лека вечер", завърши плувецът ни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Говорителят на Иван Гешев: Сигналът от Рашков е поредната политическа атака срещу прокуратурата

Постъпилият днес сигнал от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков с твърдения за извършени противоправни деяния от главния прокурор е поредната политическа атака на изпълнителната власт срещу прокуратурата на Република България. Това заяви на извънреден брифинг говорителят на главния прокурор Сийка Милева. Сигналът е адресиран до директора на Националната […]