Женският пазар в София: Счупени знаци, боклуци, свободно паркиране

NetNews

Снимка: Helpbook

Наш потребител редовно изпраща сигнали в платформата Helpbook.info относно обстановката в и около Женския пазар в София.

Един от тях гласи „Женски пазар – ужас без край!„. Според сигнала „няма сила, която да застави местната власт да отстрани боклуците, които са на абсолютно същото място, независимо от поредната протестна подписка от предходния ден. На изпратени снимки се вижда спазването на противоепидемични мерки, които според управата на пазара са “железни“.

Според същия потребител съществува безкрайна толерантност към беззаконието на същия пазар. От изпратените снимки се вижда, че всеки си паркира, където иска. Автомобили на пазаруващи, бусове на доставчици, кашони и щайги разпръснати произволно по тротоара и камари боклуци красят пейзажа. Авторът на сигнала предполага, че ако се възстанови счупената табела, която указва разрешеният часови диапазон за паркиране, нарушенията, които са принудени всички да търпят, рязко ще се ограничат.

Друг сигнал със заглавие „Не синя или зелена, а free зона на Женски пазар“ гласи следното: „Отворените капаци и наредените щайги също не освобождават от такса.Тъй като единствените данни, с които не разполагате за въпросните мпс са пробегът и грайферът на гумите при нужда ще предоставя и тях, а по същественото е, че инвалидното паркомясто ми се налага да ползвам по предназначение“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook.info!

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рекорд на празни офиси в София заради пандемията

Рекорд на празни офиси в София заради пандемията. „Лаптопът вече не е необходим, това може да се случи с всеки по-качествен смартфон с качествен интернет. Той може да осигури всички възможни средства за комуникация, която огромна част от новите професии изискват. Разликата със стандартния офис е това, което се случва […]