Задържаният за тормоз прокурорски син остава в ареста

NetNews

Софийският районен съд остави в ареста 18-годишния син на заместник окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов.

Според съда има достатъчно доказателства, че Михайлов-син е участвал в нападенията, за които е обвинен в тежки умишлени престъпления. Освен това е обществено опасен.

Васил Михайлов беше арестуван вчера заради уличния тормоз в миньорския град. Според прокуратурата младият мъж е изключително агресивен и не веднъж е демонстрирал чувство за безнаказаност. При нападенията е използвал боксове, ножове и е викал приятели, които да снимат клипове, твърдят още разследващите.

В съдебната зала защитата показа медицинско от болница „Пирогов“ за травма на крака. Самият Михайлов се появи с патерици и поиска по-лека мярка, за да има достъп до лечение. Адвокатите намекнаха, че предстоят местни избори, а по случая инициатива е взел и кметът на Перник.

„Медиите вдигат твърде много шум“, заяви Михайлов в съда.

Ако бъде признат за виновен, обвиняемият може да получи до шест години затвор.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Елвира Набиулина: Русия трябва да намали зависимостта на икономиката си от износа

Управителят на Руската централна банка Елвира Набиулина обяви, че не може да бъде определено докога икономиката на страната ще бъде изложена на външен натиск, информира АП. В реч пред Международния икономически форум в Санкт Петербург тя изтъкна, че надеждите за възстановяване на руската икономика до нивата отпреди войната в Украйна […]